Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irreversibla älskare

De satt på varandra som tuggummi
Inkopplade varelser på ett par fjärilsvingar

Han sköt henne i skallen
med sin kuk
tills skotten simmade bort
mellan hennes bröst

De var lyckliga när de fick skrika ut tonerna ur varandras röster
medan ekot emellan dem bara var en hallucination

Han målade hennes avskurna gap till läppar
och lät sin våg gunga mellan två infarter till tungor

Hennes blick vilade i hans bröst
Skyddad av två nyvakna soldater föreställande bröstvårtor

De smekte himlen bakom dörren
med stjärnorna inlindade i amputerat folie

Han kokade saliv på hennes midja
Hon rostade tårar på hans irreversibla fasad

Knullade under fallskärmar
Letade horisonter i luften

Visst älskade de varandra
så innerligt vackert

Att när hon föll
Insåg hon att hon bara var vittne,

på att han aldrig fanns.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-24 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln