Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döm mig inte

Dra mig upp med mina rötter

Skaka mig rastlös på ironins mörka spårlängd

Släpp mig där jag inte dansat förr

Döm mig inte för den jag skrattar vid

Utan gläds åt den jag valsat med




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-24 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP