Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen

Fönsterluckorna smäller upp

Och jag dansar förbi dig i drömmen

vi dyrkar oss fram i

Lissabon

Över motståndet segrar lusten

när jag andas genom ditt hår

stannar fläktarna i

Parencia




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2012-03-24 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP