Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bersån


Vindens rörelse

mot min kind

förde med sig

en längtan


Syrenerna saft

stillade den




Fri vers av stella
Läst 514 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-26 07:50



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så vacker är denna bild
2012-04-11

    ADI Nehlin
vacker..saftkalas i bersån är stunder att minnas
2012-04-09

    ej medlem längre
Mmm ..
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE