Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku


björkens falnande liv


eldstadens lättja
slumrar glöd ur björkens kropp

stilla falnar liv




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-26 10:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastiskt vacker och stämningsfull..
2012-03-27

    glasa VIP
mästerlig
är du i ditt diktande

jag riktigt är
där
och
vill jag se mer
av glöden

blåser jag
känner hettan som svarar mot huden
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder