Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kort kort # 9




Baklängeshasaren (kosmos i kräfta)

 

 

 

 

 





baklänges
genom galaxen

i kräftgång mellan
bortglömda månvarv

flyger han in
för att sedan hasa sig

fram i minnet

likt grodhopp
ur gråa hål
åter till himlakroppar upp

lyser solen igen
på lille argonauten

utvecklad
ur sitt innersta skal

vill stå i rymden så stabil
före alls kan krypa




tolkning : Börja närsomhelst nu!

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-26 16:01



Bookmark and Share


  Nanna X
min tolkning: kill the krebs! take your time.
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP