Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vår


lägger patiens
med hjärter, knäckt
sjunger trötta musikaler
utan handling
och jag tror
hösten kommer

innan sommaren






Fri vers av Ex¤animo
Läst 409 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-26 19:24



Bookmark and Share


  Jonas Hellström
Ett verkligt mästerverk!
2012-04-28

  arcoiris VIP
Ja, jattebra.
2012-04-20

  lisa"puzzle"svensson
"och jag tror hösten kommer innan sommaren" - vilken gripande formulering, jättebra!
2012-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo