Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ensliga öarna.


spyan kliar i handen här drar vi bort
bort från berg och ö – kom låt mig dränkas.
hur lösgörande är det inte,

att vara alternativ. vriden?

en ankel i vatten och i huvudet alldeles suddigt
vi busar oss fria
inga förväntningar och

utbrott,
flera tusen som tar oss ut till havs
ensligheten vilar eftersökt och
vi bliva efter i

denna fåniga människodräkt

en tid: då fanns bara du,
vi öppnar oss här och nu.

---




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jennie M
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-26 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M