Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så avskyvärt vacker.

Ristat i tusen stenar
Jag förbarmar mig
Vrider mig om natten
Lever ut om dagen
Jag hatar
Jag älskar

Den där avskyvärt vackra kärleken.




Fri vers av Malin Samuelsson
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-26 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson