Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren tinar upp min frusna själ

Mars månad, fåglarna kvittrar, solen skiner på den klarblåa himlen, temperaturen ökar långsamt för var dag. Våren är kommen. Jag är djupt tacksam. Solens strålar gör mig lycklig. Vårvärmen sveper tag om min frusna kropp och tinar upp mig. Jag känner mig hel, bekymmersfri och lycklig. Det som en gång har varit känns långt borta nu. Jag ser bara framåt, mot nya möjligheter, möten och upptäcksfärder. Mitt liv flyter på, lika lätt som i bäckarna. Det finns inte längre någon is som stoppar mig, som förfryser mig. Jag är fri att fara iväg.




Fri vers (Fri form) av Anna Davidsson
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-26 21:29



Bookmark and Share


  Feminaz
Härlig känsla!
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna Davidsson