Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens kärlekskur

Ljumma vindar når våra kinder,
då vi sakta vandra längs
sundets hemliga stigar.

Lugnet fångar upp speciella
upplevelser då hjärtat
kan öppna sig och sakta
låta kärleken sjunka in.

Paradiset öppnar sig, fångar
upp oss och skjuter in nya
upplevelser i våra hjärtan.

Sakta vi fångar känslorna, hör
sånger ingen annan kan tyda.




Fri vers av Filosofen2
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-27 10:01



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2