Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid vägkanten

du

 

det var inte

meningen

 

att släppa taget

 

min hand är kall

så kall

 

för du står

 

där borta

på andra sidan vägen

 

skärvor

det är bara skärvor kvar




Fri vers av Yheela
Läst 445 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-27 12:52



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Sorgligt vackert berörande
2012-03-27

  mickech
livet passerar revy..
2012-03-27

  Patrik Orion Sten
Väldigt vacker och lite sorgsen! tyckte om
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela