Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om någon inte svarar


De där människorna
tyngden av närvaro i själva det kosmos som förnekar sig själv om ingen svarar
du

Som om verkligheten finns i det mellanrum som inte är.
Om inte någon svarar
du


...




Fri vers av korpfjäder
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-27 14:43



Bookmark and Share


    glasa VIP
mellanrummen som ropar
visar
här

jag tycker om
denna
begrundan
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder