Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och

någon tyckte sig ha förstått

och presenterade en slipad kalkyl

höll den framför
näsan
på specialisterna

avstånd och närhet

är samma siffra

slog vi fast


och gick vidare







Fri vers (Fri form) av manipulerade_mongon
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-31 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon