Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Astartes mage, utgiven 2009 på NIKIHA Förlag


Det sägs att katter

Alla har vi en dold förmåga
som kommer att förbli
för alltid dold;

den kan inte mätas
och ges ett ekonomiskt värde,
därför blir den alltid
förbisedd.


Jag satte mig på marken
med armarna runt ett träd.

Blodet och tårarna rann
längs stammen;
en märklig stillhet kom över mig
och mina samtal med naturen
djupnade alltmer.


I ett sådant ögonblick
ser man inte bara dess fysiska kropp
utan människornas innersta känslor.


Det sägs att katter har
den förmågan.

copyright Eva Fidjeland




Fri vers av Eva Fidjeland
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-27 18:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
måhända ej katter, utan kattor
ej heller människor, ack bart gudinnor
2012-06-04

    Madeleine Ågren (Maduska)
Älskar!
2012-04-22

  Rosen VIP
intressant läsning som ger mig tankar...
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Fidjeland
Eva Fidjeland