Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek till någon..


Som i en dröm

Som i en dröm
flyger vi genom atmosfären.
Du och jag, jag och du
tillsammans hand i hand.
Vi upptäcker världen
alla dess spännande platser.
Jag vill dela mitt liv med dig,
min dröm med dig,
förevigt föralltid.




Övriga genrer av pinkprincess
Läst 547 gånger
Publicerad 2006-01-27 23:23



Bookmark and Share


  Paigen
Vacker och ger tankarna typ till Alladin eller någe. en arab.:)
2006-02-17

  Josse
Vad fint du skriver, påminner lite om Alladin.
Den är jättebra, saknade dig isag föresten.
Dra dig hit, ska snacka. Men än en gång jättefint.
2006-01-30

  Natalie VIP
Naaw himla söt denhär :)
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

pinkprincess
pinkprincess