Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I slutet av mars



sandgrå diken och grusrassel under skorna
en övervintrad trätrapets i äppelträdet


gulvita grässtrån vajar i vinden
intrasslade i buskarnas grenverk


bruna löv dansar runt husknuten
våren fylld av höstens spår


eftermiddagssolen kastar långa skuggor
en tussilago väcker hopp och längtan


tid för förnyelse





Fri vers av Bringebruden
Läst 366 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-27 19:43



Bookmark and Share


  mickech
Mmm sådan är våren ut med det gamla och in med det nya.
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden