Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intuitionenbakom denna, är egentligen inte den existensiella frågan. Utan det handlar egentligen om att våga släppa taget, våga drömma och att våga göra misstag :) Jag skriver ur ett jag perspektiv, för det är såhär jag känner, Sen är det fritt fram f


Existensiellt?

Vem är jag?
Och vem är det meningen att jag ska bli?
Jag tror inte, att jag någonsin kommer att finna neningen med livet.
Alltså, Mitt liv!
Hela tiden sätter jag upp nya mål, nya drömmar att följa.
De nya målen känns mer tillgängliga, mer Jag för stunden.
De känns rätt! Just där, just då.

Hur kul skulle det vara, att gå igenom livet, och veta vad som är meningen med det?
Jag väljer att leva istället!
Göra det JAG tror på!
Bara genom att följa mina drömmar, och ändra mina mål när de inte längre passar.
Men framför allt, genom att tillåta mig själv att kära i diket,
Genom att lära mig av mina misstag. För det är okey.

För vet ni vad?
Jag är inte mer än nänniska!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Mickla
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-28 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mickla
Mickla