Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trädgård & tyranni - limerick

 

En störtad diktator från Syrien
nu funnit ett land där han styr igen
och på täppan med hacka
mot en späd palsternacka
han upphetsat idkar tortyr igen




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-03-28 13:31



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Vegetable against vegetable!
Calle
2013-03-21

  Paulina LH VIP
*stjärnor och applåder*
2012-03-30

  Bodil Sandberg
ja fyfaan

välordat syrligt bra budskap !
2012-03-30

  lodjuret/seglare VIP
Trots texten är 'okej' skrattar jag inte.
2012-03-30

  himlens hemlighet VIP
tacka tacka palsternacka - haha den var ju rolig :)
2012-03-30

    Tea Alex
:D
Skrattar!
2012-03-28

  Ingela Svenson VIP
Jaa! Braaaa!
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP