Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför öppen ridå

Står naken inför öppen ridå
avskalad
lät jag morgonrocken falla
och som en nyblommad ros
klev jag ur mina hämningar
Stämningar
mot mig naken för
dig och dig
men du saknar mig
när jag blottad står
för utdelning
inför öppen ridå.




Fri vers (Fri form) av Katarina O´Nils Franke
Läst 404 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-28 15:40



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vackert och intimt text!
2012-04-10

  Ola Rydberg
Bra skört
och vackert
lämnar öppet för tolkning
2012-03-29

    ej medlem längre
Spännande text. Rytmik och bilder samverkar till en eggande helhet.

Bravo!
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke