Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doftomfamningar

jag darrar stilla

av dina andetag

i varje ord andas din längtan

din doft perforerar min hud

 

du är här

blåser ljus i varje liten cell av mig

jag tänker inte

jag vaggar i din blick

 

dina fingrar pressas runtom mina

långt utanför rum och verklighet

dina ådrors varma sorl

slingrar runtom mitt hjärta

 

luftens smekningar

över rosröda kinder

andas liv i din kyss

mot min mun

 

 




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-28 20:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, så intensivt, så innerligt och levande text med uttrycken "i varje ord andas din längtan" och "dina ådrors varma sorl
slingrar runtom mitt hjärta".
Jag gissar att allt är självupplevt - det måste det vara. BRAVO!
2021-03-10

    ej medlem längre
underbart!
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter