Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idioti


I fel riktning

Din blick i min igen.

Allt
Är
Glömt

Hur du har svidit
Stampat, trampat, spottat och vridit
Sparka på den som ligger -
Hjärtat i revor och själen i spillror
Det är så mycket lättare att krossa glas än betong.

Alla mina håligheter och tomrum lagar du
med ett leende
Ditt skratt tillsammans med mitt
lägger sig så mjukt runt hjärtat

Samma hjärta-
Lite klokare nu?


OCH JAG RAMLAR ALDRIG DIT IGEN, som Håkan sa


Men fan
det sved att lämna dig där på busshållplatsen
med frost i håret och immig blick-


Och jag dör lite mer för varje steg vi tar ifrån varandra





Fri vers av Veronica.
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-01-28 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronica.