Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... kanske vi satt oss själva fångenskap och då behöver vi själva öppna oss !


Begär ...






Fågeln satt i bur
ser vi på oss själva så
– jag vill bli utsläppt








Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-29 10:37



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
får mig att tänka på; du är fri att följa din egen vilja. Tolkar texten som att våga vara den som väljer.
2012-03-29

  Osvalds_Dotter VIP
Ta den där nyckeln,,
den som hänger på spiskroken.

Når du den?

Eller var låset en synvilla?

Låt fågeln meditera på svaret,,,
2012-03-29

  Gunnar Hilén VIP
nej inte så lätt alls ! man behöver nån att tycka om...få motivation från.
2012-03-29

  Kjell A. H Lundin
Oj, så enkelt? Jisses!
Hm, ibland rotar man kanske för djupt!
2012-03-29

  LassO
häkta av kroken
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin