Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker föder mörker

Ett slutet hjärta stänger all kärlek ute,
en trasig själ virrar runder.





Fri vers av Filosofen2
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-29 22:19



Bookmark and Share


    lory
sant..men man måste ge livet en chans..kramar
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2