Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen

ge mig styrka och kraft
ge mig mod att säga ifrån
ge mig allt som jag behöver på min väg

min väg kommer inte vara lätt
den kommer vara svår och plågsam
men jag ska nå slutat av den vägen
oavsett hur svårt det kommer bli..




Fri vers av idahandersson
Läst 272 gånger
Publicerad 2012-03-29 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson