Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inför kvällens mörker...


Earth hour

Det är i mörkret
det sker

när sedan ljuset
larmar på

är verklighetens
svepning

blödande
i blomning




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 400 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-31 19:55



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Tycker om denna dikt...

applåder..
2012-04-09

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att släcka.
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö