Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min räv



En räv
med klor

som bodde bakom örat
men som kom fram

Spände gröna ögon i mig
vädrande, darrande nos

Vassa tänder
framför den våta tungan

Hungrig
kött
vill ha mer
vill ha blod

Din röda svans
över min kind

Dina tassar
på min hud

Min räv

Akta dig för hunden




Fri vers (Fri form) av Feuerzeug
Läst 461 gånger
Publicerad 2012-04-01 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feuerzeug
Feuerzeug