Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtänksam pappa!

En skeppsredarfru från Rhone
sa: -Dags döpa vårt barn, vår ikon...
-Är du klok, sa han
aldrig en gång minsann
får nå´n slå champangeflaskan på min son...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-01 10:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Yrkesskadad kan man tänka...
2012-04-01

  thyra
Härligt påkommet!
2012-04-01

  lodjuret/seglare VIP
Din fantasi är lika god som den mannens slår alla rekord.
2012-04-01

    Birgersdotter VIP
Ha ha kul
2012-04-01

  Drömfångare
Hehe, snyggt :)
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt