Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt svar på världens prestationsångest.


Diamond in the rough

If I can't be taught how to be great
in a world where great isn't enough,
where no one will ever treat you
like you're just a diamond in the rough;
teach me how to be quiet,
so that no one will hear or see,
that I'm trying to be content
with the possibility
that this is all I can be.




Fri vers av Bittersweet_
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-01 12:37



Bookmark and Share


  dubbelve
Mycket fint skrivet! Igenkännande, fin engelska!
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Bittersweet_
Bittersweet_