Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i rysningen att finnas

kan du flyga

med en bruten vinge.

Kan du leva i senljuset

alltid.

Kan du brinna

för det du gör.

Och göra det

till ditt.

Av det levande

du gör.

Kan du vara

dig själv.

Och i det vinna.

Ögonblick, stanna upp.

För allt som finns.

I rysningen

i att finnas.




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-01 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén