Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varg

Varg , Varg du lever i din skog du har frihet.

Många gillar dig.

Vissa gillar inte dig.

Men jag, jag gillar dig.

Varg , Varg du lever i frihet i din egna skog.

Gå till ditt näste.


Bli fri från faror bli fri i din skog.
Bli fri du varg , du varg.




Fri vers av Isabell 10
Läst 183 gånger
Publicerad 2012-04-01 21:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra insikt

alla djur bör få leva och må bra, i frihet.
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Isabell 10