Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingenting. Ingenting alls. Bara kladd.


Han sjunger om oss.

Jag lyssnar på låten
om och om igen.
Hela tiden ekar Jockes röst i mitt huvud.
Orden han sjunger,
de passar så bra,
just ikväll.
''Ge mig nått lika trasigt som du och jag''
Jag inbillar mig att han sjunger om mig.
Mig och mamma.




Fri vers av Empemslem
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-01 22:17



Bookmark and Share


  Christian Eriksson
fint skrivet
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Empemslem
Empemslem