Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksförklaring nr 2

Lägger mig ner, min klänning runt mina lår
Du, du lägger dig över mig
Mitt hår, du drar handen genom mitt hår

Jag känner mig full av åtrå

Varmt
Fukten ligger mellan min hud och din

Svettdroppar som rinner

Det är varmt nu
Jag känner mig lättad

Jag andas ut min åtrå

Vi ligger ner, min klänning runt våra lår
Du ligger över mig, precis som tystnaden över oss
Mitt hår, du kysser mitt hår




Fri vers av S.Wilhelmsson
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-02 14:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar!
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson