Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUSLÅGAN




Av längtan till ljuset

i gryningssolen

försvinner ljuslågan.

"Nasrin"

2/4-2012




Fri vers av Nasrin
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-02 17:49



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Ja
av längtan men också av själva mötet
försvinner den
mycket fint fångat
2013-09-21

  thyra
Tycker om att lågan försvinner av längtan :)
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin