Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 OSHA The United States Occupational Safety and Health Administration




Poesi för poeter. Del 50 (OSHA - Inte bara Watergate)

 

 

Arbetsmiljöns beskaffenhet

med riktlinjer för hälsosamt

och giftigt och skadligt

är nog så viktigt

 

I detalj reglerat hur långt

från ett korridorhörn

en dörr får placeras

finns i den amerikanska

lagen om arbetets

rekommenderade

miljö

 

Om du inte känner till

OSHA

"then you're in trouble"

säger de som vet

 

Det var Nixon som skrev på

lagen för detta 1971

Så det var inte bara

Watergate han var

skyldig till




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-02 18:24



Bookmark and Share


  Minkki VIP
:-)
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström