Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag - en fjortis


Jag såg dig idag - igen.

Du såg inte mig, körde förbi precis innan det slog över till rött.

Jag var på väg fram, såg dig inte se mig.

förbannade tyst mig själv

för att jag gett mig tillkänna,
för att jag stannat en kort sekund några minuter tidigare.

Om jag inte stannat en kort sekund
hade jag hunnit fram,

sett dig stanna för mig...

sett att du såg mig.




Fri vers av Piraya
Läst 508 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-02 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya