Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidor av synd

Kunde inte säga nej och gå.
Ett flickebarn på 18 vårar.
En eld, äldre än så.
Dagen efter var blott en dagbokssida,
som jag nu vill elda upp.
Jag har gjort mina misstag,
tagit snedsteg ibland.
Fotspår som är svarta,
svarta av skam.
Så bränn mig på bål, sätt mina synder i brand.
Dagbokssidor som visar allt.
Smittad, smutsig.
Omsluten av syndens hand.




Fri vers av Katharina BR
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-02 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR