Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charmtroll

Oj, vilken förtjusande personlighet du har,
jag hoppas att du för alltid har den kvar.

Du är så omtänksam och snäll,
och visar vad du vill ha utan gnäll.

Du är så trevlig mot mig och din pappa,
detta trots att du inte ens lärt dig klappa.

Bestämd är du, det har inte ungått oss,
du tar det du vill ha utan att bråka och slåss.

Det strålar ändå om dig, så mjuk och varm,
och förtrollar alla omkring dig med din charm.

Med ditt leende förgyller du våra dagar,
vi förtjänar verkligen inte det bästa, vilket är du
om vi klagar!!




Bunden vers (Rim) av Maha!
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-03 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maha!
Maha!