Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhetskänsla

Det är något som saknas.
Något som kan göra mig hel.
Någon.
Som kan hålla om mig och få mig att känna mig trygg.

Mina händer kryper på din rygg, och jag ler.
Att drömma om. Innan jag somnar, ser jag dig.
Det vackraste jag vet.

Men jag är ändå rädd.




Fri vers av sönderklippt plast
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-03 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sönderklippt plast
sönderklippt plast