Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamna en känsla

Ta den, känn den

Lukta, titta och smaka på den.

Så länge du känner för.....




Fri vers av Malin Samuelsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-03 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP