Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"LIVETS UNDER"

 

Min sång, den jag sjöng, förs bort av vinden ,

förs bort över skog och vida vatten .

Jag minns än hur jag öppnade grinden ,

sällsamma steg i den stilla natten …

 

Drömmar som föddes i gryningstimman ,

födda ur längtan och hjärtats drömmar .

Bilder strålar fram likt ljus ur dimman ,

sprudlande fram likt vårbäckens strömmar …

 

Längtande drömmar i aftonstunden ,

föddes till kärlek i strimmor av ljus .

Kärleken åter för evigt bunden ,

ännu en gång, famnad av lyckans rus …

 

Sången av glittrande skratt och tårar ,

fyller mitt hjärta lik en dyrbar skatt .

Vid stranden möten med nya vårar ,

samman vid vattnet vi leker ”ta fatt” …

 

Minnena följer, lyss till vindens sång ,

 om framtida dagar, lyckans stunder .

Minnen jag sparar i min medaljong ,

lycklig och tacksam för livets under …

 

 

© La Magnólia




Bunden vers av La Magnólia VIP
Läst 800 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2012-04-04 17:53



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
När en dikt blir till en inre resa! Så fint skrivet!

Lyss är ett nytt ord för mig, ett jag gillar mycket och hoppas kunna använda mig av.

Tack! c
2023-11-29

  Eva Langrath VIP
En dikt fylld av hopp och kärlek.
2023-11-09

  Filosofen2
Livets under är en underbar dikt.

Det är som att kliva ner i sagans värld
inse att då sången som sjöngs en gång
stannar kvar än idag.
2012-08-23

  ResenärGenomLivet VIP
Åh...så helt utsökt vackert...
2012-07-18

    ej medlem längre
Fantastiskt fint skrivet... I like..
2012-07-12

  Bibbi VIP
Störtskön.
2012-04-20

    lory
helt magisk...smälter med texten
2012-04-12

  Maria T
En dikt till brädden fylld
av glädje och tacksamhet
över livets under
2012-04-09

  Ninananonia VIP
Så vackert :)
2012-04-05

    Birgersdotter VIP
Vacker som ett glittrande vårbäck
2012-04-04

  To create a legend
Sitter och småler för mig själv i mörkret :)
Tack, det piggar upp
2012-04-04

  erkki
Vackert, varmt och positivt med en eftertänksam underton. Fint. Som jag läser den skulle jag ändra några detaljer för att få en bättre rytm. Men HUR man läser är ju individuellt, så det är ingen kritik.
2012-04-04

  Rosen VIP
vackra ord som ger vackra bilder...
tack för det!!
2012-04-04

  Linda CH VIP
Tacksamheten lyser ur dessa vackra, välskrivna rader. Skrivna med ett mycket fint flyt!
2012-04-04

    ej medlem längre
vackert, ur livet! tack
2012-04-04

    ej medlem längre
Allt så underbart,

vackert och berörande komponerat,

en symfoni av ord och bilder

som fångar mitt hjärta...


tack la Magnolia
2012-04-04
  > Nästa text
< Föregående

La Magnólia
La Magnólia VIP