Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sist kom skrattsalvan!

En kändis, som bodde i Stockholm
fick för sig att hon skulle ta på sig den
nya kjolen när hon gick till jobbet. Den var
ju så snygg och den satt ju så bra på henne.
Kvällen innan hade hon prövat den flera gånger
så det var ju bara ett måste att ha den på sig.

Då ringde telefon och hon svarade det var chefen,
som ringde och undrade om hon inte kunde komma
bums folk hade blivit sjuka, så han måste kalla
in extra personal...

Visst sa hon skulle hon komma och det på direkten.
Hon slängde i sig kaffet i en hast. Och eftersom det
var ett så fint vårväder kunde hon ju ha den korta
jackan, det blev ju snyggt till kjolen.

Hon slängde på sig jackan och sprang nedför
trapporna för att hinna med en tidigare buss.
Hon småsprang framtill hållplatsen. Strax innan
hållplatsen höll ett gäng män på att bygga om ett hus.
Just när hon passerade dem stod de och hängde över
ett räcke och när de fick syn på henne började
de alla att busvissla högljutt och hon tänkte att
detta är ju ju ett gott tecken på att kjolen
är jättesnygg.

Strax efter det huset låg det en bilfirma med stora
glasfönster till väggar. De gick från taket till marken.
I dessa tittade hon in i för att se hur bra kjolen
gjorde sig på henne...

Då upptäckte hon till sin fasa att hon gick i underkjolen
hon hade glömt att ta på sig kjolen, f-n tänkte hon och
sedan attans. Nu måste hon gå hem och ta på sig
kjolen det betydde att hon måste gå förbi männen
igen det fanns ingen annan väg att gå...

Hon gick tillbaka tittade åt andra sidan, låtsades
som ingenting... Männen busvisslade ännu högre
denna gången... Hon tittade inte på dem.

Efter bytet gick hon tillbaka samma väg igen då
stod de vid räcket alldeles tysta. När hon var alldeles
nära dem vrålskrattade de fullt ut...

När hon kom till jobbet sa chefen min fru har en
likadan kjol, som du har men hon har inte avig-
sidan ut, som du har...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-04 20:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jomen skall det vara galet så skall det förstås vara ordentligt galet också. Jag känner till en man som är så tankspridd att det ofta hinner bli kväll innan han kommer på att hela dagen har han gått omkring med öppen gylft, glömt låsa lägenhetsdörren så den står på glänt då han kommer ända fram...
2012-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt