Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skört är mitt hjärta

Jag litar inte på någon eller kvinnor längre.


Alla talar alla säger du kan lita du kan lita på mig.


Men sen när någon har nått fram inuti mig
i mitt hjärtas djup


Så öppnas nya sår som tar år eller månader



Att läka.



Jag tror att mitt hjärta börjar bli så skört


Att allting kommer att falla


om någon kommer att älska mig och sen lämna mig.


Så skört är mitt hjärta att jag inte vågar,


Fast gryningsljuset växer sig starkare och starkare



Och fast jag vet att du kan våga älska


En sån som mig.



Jag är sårbar nu.


Jag har gått frivilligt in i en cell



där ingen kan nå mig.




Fri vers (Fri form) av Trazan
Läst 403 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-04 21:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra skrivet om hur svårt det är med tillit. Det finns bara en som man kan lita på och det är sig själv.
2012-04-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tarzan, Det ser ut som du kommer från en Thailand resa besviken. Ge inte hoppet.Det kryllar av kvinnor.bara fråga are you lady for the show or lady for the chichen;
2012-04-08

    ej medlem längre
Du berör med dina ord....starkt...
2012-04-07

  Yheela
Smärtsamt, man får hoppas tron återfås igen.
2012-04-05

    Anna Ahlborg
Börja älska och tro på dig själv-så kommer andra också att göra det! En mycket fin text, det här! Man känner igen sig i kärlekens smärta och misstro...men ge aldrig upp hoppet! Ty hoppet stärker hjärtat...och den som vågar söka, den skall också finna!
2012-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan