Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionen!

Som sagt jag var på Expresso House
och träffade vänner när vi pratat en
stund sa jag: -Vilken är er passion?

De blev helt tyst! De tittade på mig!
En trummade med fingrar på bordskanten
och sa: -Och det vill du veta?

-Javisst, sa jag, ni kan väl berätta...

Hon trummade fortfarande med fingrarna
mot bordet men nu i snabbare takt
och sa: -Och vi skall tala om det nu...

Då lyfte jag upp mitt ena ben i luften snurrade
runt min fot åt alla håll och kanter ja ut mot
golvet inte över bordet. Och så sa jag:
-Ser ni skon! Detta är min passion skor!
Vad är er passion...

Då började de att skratta rakt ut och jag sa:
-Det är väl inget att skratta åt!

-Nej, sa de, men vi tyckte att du sa, pension!





Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-04 22:33



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej.Ewa.Pension och Passion.
rimmar ju.
då kan man höra fel nu.
Klurigt Diktat,Du är en Toppen Poet.Hej.Irene Å.
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt