Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nattarbete skall visst vara riskfyllt.. det finns ju studier och så...


vi blir till


vi blir till
i varje nu

på villkor

att vörda

den djupare mening

i allt

vi vet och känner
och stundom nynna

men millioner språk
och ord ej kunnat fånga
att infoga i det
vetenskapliga kartoteket


lyss - det nynnas menings melodi
överallt där själar finns


alldeles blickstilla
vi kan bli

när vi andas

allvaret och ansvaret

varat skapat för oss



och så blir vi till

i varje nu




Fri vers av retep
Läst 442 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-05 01:52



Bookmark and Share


  Svirran
Suveräna dikter!!!! Toppbetyg från mig!
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

retep