Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag glömmer dig.
Jag glömmer dig så fort.
För fort.
Såret i mitt hjärta växer.
Ju mer jag saknar dig.
Glömmer jag dig.
Orkar inte med det.


Ska vi dö?
Ja.
Vi ska dö tillsammans.




Fri vers av sönderklippt plast
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-05 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sönderklippt plast
sönderklippt plast