Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen GLAD PÅSK efter så´n dinner...

Att med ett sådant målbrott hota
kunde sen ingenting alls en bota
det är ju helt klart
om man i så hög fart
skulle va´så fräck att man tog till en springnota




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-05 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt