Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag andas avgas

jag andas avgas
och rivjärnet tuggar
girigt i sig av överflödet
jag är överflödig

dör mer och mer
varje gång
jag röker på
våra minnen
för man är hög när man är kär
tills man tappar taget

dom river upp
asfalten
runt omkring mig
hugger av en tå
för varje sms jag läser
katter har nio liv
men jag har inga tår
kvar







Fri vers av livräddaren
Läst 735 gånger
Publicerad 2006-01-28 22:12



Bookmark and Share


  oprivat
sjukt bra älskling...ungefär som jag känner just nu:(!*älskar dig**
2006-01-29

    vilsen
jag finns här för dig, alltid ! ingen är så fin som du, denhär var bara bäst :)
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren