Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinn.

''Jag har bränt mina skivor
Eldat upp dina brev''

Jag har raderat dig, från min telefonbok, msn, skype och min vänlista på facebook.
Nu ska jag bara radera dig på alla andra sätt också.
Ur mitt liv.
Ur mina tankar.
Men framför allt,
ur mitt hjärta.
Jag vill att du ska betyda lika lite för mig som jag betyder för
dig.
En gång var du mitt allt.
En gång ville jag bara vara med dig.
Det är över nu.
Så över.
(Men du kommer alltid vara speciell för mig)




Fri vers av Empemslem
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-06 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Empemslem
Empemslem