Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påsken är här

Det är en mysig helg då
man vet att våren är på
gång igen

Fjädrar i alla vackra färger
pryder risen alla söta påsk
kärringar som knackar på
våra dörrar de är för söta

Önskade mitt barnbarn
bodde närmare så även
hon kunde knacka på våran
dörr och önska oss en Glad
Påsk

Härliga påsk önskar alla en
fin helg både vänner och
mina kära.




Fri vers av Ann-christin
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-06 19:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Önskar dig en riktigt fin Påsk!
2012-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin